Bevar dine stærke relationer til trods for store afstande

SPONSORERET AF SAMBLA.SE

Bevar dine stærke relationer til trods for store afstande


Et godt venskab kan sagtens overleve store afstande, hvis man tager sine forholdsregler og gør en indsats for det

Store afstande mellem en selv og mennesker, man holder af, kan være meget svært. Selvom afstandene i Danmark er så små, at amerikanere ville grine over, hvor kort der er fra den nordligste til den sydligste del af Danmark, så kan det stadig godt besværliggøre ens relation, hvis man har bosat sig i hver sin del af landet.

Det kan især være hårdt, hvis man tidligere har boet tæt på ens familie, venner eller kæreste og pludselig, af den ene eller anden grund, skal flytte langt væk. Men bare fordi man ikke har mulighed for at ses hver dag, så kan ens relation stadig godt forblive god og stærk, hvis man gider gøre en indsats for det.

Accepter udgifterne
Hvis man bor langt væk fra hinanden, så vil det komme til at koste penge at ses. Ligegyldigt om man skal tage et billån for at kunne investere i en bil, eller om man skal købe tog- eller flybilletter, så er det en udgift, der skal betales. I stedet for at ærgre dig over, at du skal bruge mange penge, hver gang du skal besøge det eller de mennesker, som betyder noget for dig, så accepter at det ikke kan være anderledes.

Det er prisen for at vedligeholde relationen og det vil altid være pengene værd. Desuden kan det også være frustrerende, at man skal sætte meget tid af til transporten, når man skal besøge sine relationer langt væk, men dette er igen en del af præmissen. Bliv god til at udnytte transporttiden med arbejde, læsning eller lytning af podcast og se transporttiden som mulighed for at kunne fordybe dig nogle timer.

Hold hverdags-kontakten
Det er en klassisk fejl ikke at tale sammen ofte, når man pludselig ikke bor tæt på hinanden mere. Men faktisk er det den bedste måde at føle, at man stadig er en stor del af hinandens liv på. Hvis man kun taler sammen meget sjældent, så skal man vende alle de store begivenheder, som er sket siden sidst. Hvis I derimod bliver gode til at skrive SMS'er, sende billeder og ringe til hinanden flere gange om ugen for at fortælle om de små ting, der sker i hverdagen, så kommer I til at føle jer meget mere forbundet end ellers.


Mest læste