Alt du skal vide om dyrefoder

SPONSORERET AF NAG.DK

Alt du skal vide om dyrefoder

Uanset om du holder svin, kvæg, fjerkræ og heste, eller om du har får, hunde eller katte, er det vigtigt, at de får den rette foder, hvis de skal forblive sunde og raske. Dyr er næsten altædende, og derfor er det først og fremmest vigtigt at holde styr på, hvad dine dyr må få, og hvad de ikke må få. Derudover er det vigtigt at vælge dyrefoder i god kvalitet, så dyrenes behov bliver indfriet.

Hvad må dine dyr spise?
Holder du kvæg og svin, er det højst sandsynligt i forbindelse med landbrug. Hvis det er i denne forbindelse, du holder kvæg og svin, er du nødt til at være opmærksom på deres kost. En tommelfingerregel fortæller nemlig, at det, dyrene spiser, bliver det, du spiser, hvis du slagter dyrene. Derfor er det vigtigt, at de får den rette foder. Selvom du har dyr, som du ikke slagter, er det dog stadig vigtigt, at du holder styr på dyrets kost. Kosten er nemlig en af de vigtigste måder, du kan styre dine dyrs helbred på.

Vælg dyrefoder i høj kvalitet
Selvom mange dyr er altædende og kan spise det, de får serveret, er det vigtigt, at du giver dem dyrefoder i høj kvalitet. Foderet er nemlig specialfremstillet til dyrene, så det indeholder alle de vitaminer og mineraler, som de har brug for. Ved at vælge foder i høj kvalitet, sikrer du samtidig, at dyret forbliver sundt og raskt. Derudover er det vigtigt at tjekke, om foderet indeholde GMO, som er en forkortelse for genetisk modificerede organismer. Er foderet GMO-fri, er det nemlig økologisk. Ved at bruge økologisk foder, kan du være sikker på, at dyret ikke får allergiske reaktioner eller forgiftninger af foderet. Her kan du finde et stort udvalg af dyrefoder i høj kvalitet, hvis du vil give dine dyr det bedst mulige foder.


Mest læste