Aakirkeby IF tænker nyt: 1-årige kan snart spille håndbold

24. AUG 2019 • 07:03 • AF ANETTE VESTERGAARD

Aakirkeby IF tænker nyt: 1-årige kan snart spille håndbold

Martin Byder fra AaIF er altid frisk på at afprøve nye idéer. Nu er der et nyt initiativ på vej i håndboldafdelingen, og det kommer til gavn for både de helt små og de voksne.

– Vi starter babyhåndbold op til september, siger Martin Byder og lægger ikke skjul på, at han er meget begejstret for det nye tiltag.

Idéen fik han sidste sommer.

– Jeg blev kontaktet af nogle tilflyttere, som spurgte om vi havde noget til de helt små, og nu har vi fået en træner, der gerne vil stå i spidsen for det. Så nu går vi i gang, siger Martin Byder.

Gode vaner i barndommen

Baby-håndbold er rettet mod små børn i alderen halvandet til fire år. Forældre og/eller bedsteforældre er med på gulvet, hvor leg og motorisk udfoldelse er i centrum. Børnene hopper, kravler, kaster og triller med bolde i forskellige størrelser, og træningen vil være tilpasset alderstrin og parathed.

Martin Byder håber at de tidlige erfaringer fører børnene i retning af en aktiv barndom og ungdom.

– Aa.I.F vil rigtig gerne være med til at etablere gode vaner i barndommen omkring bevægelse. Det er så vigtigt for vores børn, at de i en tidlig alder opnår bevægelsesglæde, siger han.

Baby-træneren hedder er Kimie Dahl Andersen, og hun starter op tirsdag den 17. september klokken 15.30-16.30 i Aakirkeby Hallerne.

SENESTE NYHEDER

20. SEP 2019 • 06:41 FOR ABONNENTER
Gigantisk julemarked på vej i Nexø
19. SEP 2019 • 21:55 FOR ABONNENTER
Lydolph påpeger faktafejl i spareforslag om turismen
19. SEP 2019 • 18:01 FOR ABONNENTER
'Jeg stemmer på Støjberg'

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. SEP 2019 • 08:54
Hærværk på biler

Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog