Til sidst måtte han vække sin kone: Aron fra Østermarie vandt øens første pokerturnering
Aron Kjøller-Hansen (t.v.) og hans finalemodstander Benjamin Riis-Sørensen efter den afgørende hånd i fredag aftens pokerturnering i Østermarie. Privatfoto

24. AUG 2019 • 08:29 • AF JAKOB MARSCHNER

Til sidst måtte han vække sin kone: Aron fra Østermarie vandt øens første pokerturnering

Blandt 30 deltagere blev det den lokale Aron Kjøller-Hansen, der snuppede førstepræmien, da Østermarie IF og Pokerbornholm fredag aften stod for den første organiserede pokerturnering på Bornholm.

Efter fem timers intenst spil Aron Kjøller-Hansen lidt over midnat tage 3.200 kroner med hjem. Næsten da.

– Derhjemme måtte Aron vække sin kone, der var faldet i søvn på sofaen. Efter fem minutter troppede hun søvndrukken op med hans bankoplysninger, fortæller turneringsleder Thomas Glud.

Den udsolgte turnering forløb ifølge Thomas Glud som planlagt med mange store øjeblikke, overraskende hænder og nogle kæmpe bluffnumre. Ved turneringsstart var stemningen lavmælt og koncentreret, men så fik deltagerne spillet sig ind på hinanden.

– Det har været en fed aften. Jeg har kunnet mærke den fælles passion for spillet og fået mange tilkendegivelser fra spillere, der kommer igen til næste turnering. Jeg er simpelthen så stolt over at kunne samle poker-interesserede fra hele øen i min hjemby, og så var det endda fra byen, der løb med sejren, siger han.

– Fremmødet og begejstringen blandt deltagerne og andre bornholmere har fået mig til at tro på, at vi kan spille mange flere turneringer, siger Thomas Glud.

Anden- og tredjepladsen gik til Benjamin Riis-Sørensen fra Rønne og Nicklas Hansson fra Snogebæk.

De 30 deltagere havde hver lagt 300 kroner i indskud. De 9.000 kroner i puljen blev fordelt mellem de fire sidste spillere, der sad tilbage ved finalebordet.

SENESTE NYHEDER

20. SEP 2019 • 06:41 FOR ABONNENTER
Gigantisk julemarked på vej i Nexø
19. SEP 2019 • 21:55 FOR ABONNENTER
Lydolph påpeger faktafejl i spareforslag om turismen
19. SEP 2019 • 18:01 FOR ABONNENTER
'Jeg stemmer på Støjberg'

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. SEP 2019 • 08:54
Hærværk på biler

Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog