De bedste dating sites – sådan vælger du den rigtige

SPONSERET AF FINDENKAERESTE.DK

De bedste dating sites – sådan vælger du den rigtige

Du har besluttet dig for, at det er på tide at finde en kæreste og at søgningen skal foregå online. Du har sikkert allerede forsøgt dig med klassikerne; speed dating, blind dates, byture, kærestebreve, at stå og fylde drinks på piger til langt ud på natten osv. Trods ihærdige forsøg har dit hårde arbejde dog ikke båret frugt, hvorfor du nu bevæger dig ud i cyberspace for at prøve kræfter med dating sites.

Men hvordan vælger du mellem de mange dating sites? Det hjælper vi dig med i det følgende.

Udvalget af dating sites er stort
Når det kommer til dating sites er mulighederne mange. Det kan være lidt et tveægget sværd, for som udgangspunkt er det rart at have noget at vælge mellem, men på den anden side bliver det også sværere at tage en beslutning og vælge én fremfor de andre, når udvalget er så stort.

Du kan naturligvis tage hele turen rundt og prøve samtlige dating sites af. Det er dog en omfattende og tidskrævende opgave, hvorfor vi anbefaler at du som minimum forsøger at indsnævre feltet en smule. Det første du bør gøre, er at stille dig selv følgende spørgsmål:

Hvad søger du?
Det giver sig selv, at det er nødvendigt at vide hvad man leder efter, inden man begynder at søge efter noget. Derfor bør du gøre op med dig selv, om du er på jagt efter den store kærlighed, en ven du kan se og hygge dig med i ny og næ, eller noget tredje. Hvad du søger vil spille en stor rolle i forhold til at vælge det helt rigtige dating site til dine behov.

Er det en bestemt type person, du håber at komme i kontakt med, findes der desuden en række niche dating sites, såsom en datingside for landmænd og -kvinder, folk med videregående uddannelser, folk i parforhold og mange flere. Hvis du på forhånd ved, at du kun søger en partner at have samleje med, findes der sågar datingsider til dette formål.

Skal det være gratis, eller må det koste dig lidt?
Langt de fleste dating sites tilbyder gratis oprettelse og adgang til de mest basale funktioner, uden du behøver have dankortet oppe af lommen. Vil du derimod have adgang til mere avancerede funktioner og fordele, som måske kan hjælpe dig til hurtigere og lettere at finde en kæreste, kan du de fleste steder betale for dette. Det er dog langt fra et krav for at få succes med dating på nettet, men for nogle vil det være en stor hjælp.

Prøv et par sider inden du beslutter dig
Vi anbefaler som sagt ikke, at du allokerer hele næste uge til at prøve samtlige dating sites af, men du kan alligevel med fordel prøve et par stykker. Det er nemlig som oftest først når man får oprettet sig, kommer i gang og får prøvet en side af, at man opdager hvad der er vigtigst for en.

Med udgangspunkt i ovenstående tips, har du med garanti fået indsnævret mulighederne markant. Næste skridt kan være, at du prøver at oprette dig på samtlige af de sider der er tilbage, eller så som minimum et par stykker. Giv siderne en chance og se hvilke du vender tilbage til og hvilke du er blevet træt af efter ganske kort tid.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet