Disse 3 råd kan gøre en forskel for din graviditet

SPONSERET AF BABYKLAR.DK

Disse 3 råd kan gøre en forskel for din graviditet

Der er ingen kvinder som er i tvivl om hvor hård en graviditet kan være. Selvom det er en stor oplevelse at give livet videre, er det ikke ligefrem altid just behageligt at bære rundt på et lille menneske. Derfor får du her 3 råd som kan gøre en forskel i din graviditet.

Tænk på din kost
Din kost er afgørende for graviditeten. Din baby får de næringsstoffer som du også gør. Derfor er det utrolig vigtigt at have en varieret kost, så babyen får den tilstrækkelige mængde næringsstoffer. Med den rigtige kost, kan man også reducere eventuelt morgenkvalme, som en god håndfuld af gravide oplever i meget forskellig grad. Et godt tip er ingefær. Det kan spises friskrevet, eller blive lavet til te, ved at hælde kogt vand over det. Udover ingefær er B6 og B12 vitamin også rigtig godt for den gravide. For at mindske kvalmen så meget som muligt, er det vigtigt at holde blodsukkeret stabilt i løbet af dagen. Lavt blodsukker blandet med nye, løbske hormoner er ganske ubehageligt, så det er en god idé at spise jævnligt, for at undgå utilpashed.

Find et sammenhold
Det er ikke alle som er så heldige at kunne dele graviditeten med nogen. Om det så er familie, kæreste, eller andre gravide veninder. En graviditet kan godt gå hen at føles ensom, hvis man ikke kan dele den med nogen. Derudover kan den også blive mere og mere skræmmende jo tættere man kommer på termin, hvis man ikke har et sted at dele sine bekymringer. Selv hvis man har andre gravide veninder, er det måske ikke dem som man vil dele bekymringer med, hvis man er nervøs for, at det er underlige/akavede spørgsmål. Babyklar.dk er et forum hvor gravide kan lave opslag om alt som har noget med graviditet eller baby at gøre. Her kan man dele bekymringer, få besvaret spørgsmål, eller blive klogere på hvad man selv ønsker af sin fødsel, ved at læse om andres beretninger. Et rigtig godt værktøj til at forberede sig på babyens ankomst.

Nyd tiden
Det sidste gode råd er simpelt. Nyd din graviditet. Selv med morgenkvalme, bekymringer og andre skavanker, er det en kæmpe oplevelse at være gravid. Husk altid på grunden til, at din krop opfører sig som den gør. Og husk at værdsæt din krop for hvor fantastisk den er. Hvis du gør det, får du det også bedre med din graviditet. Ved at nyde tiden, og prøve at skubbe bekymringerne væk, undgår du bedre stress, som absolut ikke gør noget godt for graviditeten. Tag lidt tid uden bekymringer, hvis det bliver for meget, og fokuser på, hvad din krop er ved at udrette.


Mest læste