4 fantastiske feriedestinationer i Europa

SPONSERET AF FOLKEFERIE.DK

4 fantastiske feriedestinationer i Europa

Elsker du at rejse, og vil du gerne udforske det skønne Europa? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi kommer med fire gode bud på feriedestinationer i Europa, som afviger fra de klassiske valg. Europa har en række små perler, der ligger gemt over hele kontinentet, og som du nemt kan komme til. Så slipper du for de lange flyture og dyre billetter til Asien eller Amerika.

Lad dig blive inspireret af vores bud på den perfekte feriedestination til din sommerferie. Der er noget for enhver smag, og der er helt sikkert også noget for dig.

Det smukke Grækenland
I det sydlige Europa finder vi de græske øer, som er uopdagede skatte for mange danskere. Her finder du blandt andet øen Sivota, der byder på alt det, din ferie bør indeholde. Du finder smuk natur og en masse kultur i form af klostre og historie, og så bliver du ikke snydt for de gode badestrande. Grækenland har nemlig nogle helt fantastiske strande, der kan sammenlignes med nogle af de bedste i verden.

Slovenien
Er du glad for uberørt natur og aktive ferier, så er Slovenien det helt rette sted for dig. Selvom landet måske ikke lyder som en sand feriedestination, så har landet meget at byde på. Du finder den smukkeste natur og et flot landskab, hvor end du befinder dig i landet. Tag en ferie oppe i bjergene, hvor du kan bo langs den smukke Soca-flod, og hvor det krystalklare vand er lige til at bade i. De er også kendt for paragliding i Slovenien, og her kan du få en oplevelse udover det sædvanlige.

Krakow
Er du mere til storby, så er Polen et sted, der bør være et punkt på din liste. I Krakow har du det hele. Her finder du både historiske bygninger, gastronomi på højt plan, og så koster det hele langt fra lige så meget som herhjemme. Faktisk er priserne noget nær de laveste i hele Europa. Her kan du altså få en kulinarisk oplevelse hver eneste dag, helt uden det skal koste dig særlig meget.

Sydtyskland
Vil du gerne tage bilen på ferie og slippe for at bruge mange dage inde i varmen, så kan du med fordel besøge det sydlige Tyskland. Her finder du et hav af smukke byer, der hver især byder på noget helt særligt. Du kan besøge kystbyerne og opleve sommerens solstråler, eller du kan besøge de historiske byer inde i landet.
Billede: https://pixabay.com/photos/cafe-architecture-building-greece-3537801/


Mest læste