Sådan får du råd til mere

SPONSERET AF ANNAFINANS.DK

Sådan får du råd til mere

Går du og drømmer om en renovering i boligen, en ny bil eller bare lidt større råderum i din økonomi i hverdagen? Så kan vi hjælpe dig med at komme i gang. Her kan du læse meget mere om, hvordan du får råd til mere i hverdagen, så du kan komme i mål med byggeprojektet eller få råd til den årlige ferie.

I takt med de stigende priser på boligmarkedet er de faste udgifter blevet høje for mange. Med dyre huslejer og meget andet, der skal betales, så kan det være svært at finde plads i økonomien til at udleve sine drømme. Læs med, og bliv klogere på, hvordan du får råd.

De store projekter
Har du en drøm om at få renoveret dit køkken eller badeværelse, så kan det være en mulighed at optage et lån til dette. Et renoveringsprojekt koster en god sum penge, og det kan tage flere år at spare op til dette. Derfor kan du med fordel tage en snak med din bankrådgiver om dine lånemuligheder.

Måske det faktisk er den bedste løsning for dig. Med et fastforrentet lån kan du hurtigt beslutte dig for, om det kan fungere i dit månedlige budget, eller om du selv skal spare alle pengene op.

Kig økonomien igennem
Ofte betaler vi flere penge i faste udgifter, end hvad der er nødvendigt. Derfor bør du hvert år gennemgå dine faste udgifter og se, om du kan få det billigere et andet sted. Et forsikringstjek er altid en god idé, og her kan der være mange penge at hente. Har du forsikringer flere forskellige steder, så er der en stor fordel i at samle dem alle hos samme forsikringsselskab.

Du bør også kigge dine regninger igennem i forhold til el, internet og telefoni. Abonnementer bliver hele tiden billigere, og det kan også være tilfældet for dig. På den måde kan du spare flere hundrede kroner hver måned.

Køb tingene brugt
En anden mulighed for at spare lidt i hverdagsbudgettet er at købe og sælge brugte ting. Det kan være alt fra børnenes aflagte tøj til de gamle møbler i spisestuen. Ligeledes kan du finde alt det, du har brug for, hvis du kigger dig omkring på nettet. Fordelen ved at købe brugte møbler er både en bedre pris, men også muligheden for at lave nogle unikke fund. På den måde skaber du også en mere personlig bolig, der måske rummer en masse design, som du pludselig får råd tid.


Mest læste