Traditionel tømrervirksomhed i Næstved satser på online salg

SPONSERET AF H.C. JENSEN APS

Traditionel tømrervirksomhed i Næstved satser på online salg

H.C. Jensen ApS er en traditionel tømrer- og snedkervirksomhed i Næstved på Sydsjælland, som siden 1945 har leveret godt håndværk til kunder i lokalområdet.

I 70’erne udvidede virksomheden med limtræsproduktion og har i dag en betydelig produktion af specialopgaver inden for limtræ.

Med tiden er flere kundeopgaver flyttet længere og længere væk fra det Sydsjællandske og det er i dag ikke sjældent, at en tømrer- eller snedkeropgave skal løses i København.

Netop denne fokus på et større geografisk område har fået H.C. Jensen til at kigge på hvordan man kunne gøre forretningen digital og få kunder fra hele Danmark. Det har mundet ud i, at virksomheden i dag Brander sig online som LuksusBordplader.dk hvor deres mange kunder nemt og enkelt kan beregne og bestille eksklusive køkkenbordplader i træ og på specialmål.

H.C. Jensen, som har stolte snedker traditioner helt tilbage til 1945 valgte, at man ville gå efter kvalitet og det eksklusive frem for hurtigt og billigt. På trods af det, så står deres produkter prismæssigt meget stærkt i forhold til de mere traditioneller leverandører på markedet, da man selv producer køkkenbordpladerne og sælger direkte til slutforbrugeren, altså undgår man de dyre mellemled.

Når H.C. Jensen via deres snedkerværksted sender en køkkenbordplade ud af døren, så er den unik, specialproduceret og med meget høj kvalitet. Sådan har det altid været, men nu kan kunder i hele Danmark få glæde af disse smukke køkkenbordplader.

Selv om virksomheden i dag har kunder fra hele landet, så har man stadig fokus på sine lokale kunder og sine kernekompetencer - og som H.C. Jensen siger, så ønsker de fortsat at være den foretrukne tømrer i Næstved.

H.C. Jensen er FSC certificeret og det er alt deres træ så vidt muligt også, så man kan købe køkkenbordpladerne med god samvittighed. Som H.C. Jensen slår fast, så lever de af at sælge høj kvalitet og service, og det skal deres produkter gerne afspejle i alle henseender.

Skulle du have lyst til at læse mere, så kan du besøge hjemmesiden www.hcjensen.dk.


Mest læste