På blot 14 dage har Rønne-skytte vundet syv medaljer i ind- og udland

12. SEP 2019 • 17:03SPORT • AF REDAKTIONEN

På blot 14 dage har Rønne-skytte vundet syv medaljer i ind- og udland

Rønne-skytten Jan Truelsson har været særdeles aktiv de sidste par uger. I weekenden hentede Jan Truelsson hele tre guldmedaljer hjem til Bornholm, da det blev til tre danske mesterskaber i silhuetpistol, militær hurtigskydning med både grovvåben og med cal. 22. På grovpistol måtte han se sig slået af landsholdskollegaen Allan Gejl fra Grindsted, så på den disciplin blev det til en sølvmedalje.

Nordiske mesterskaber i Boris

Jan Truelsson har den seneste tid været på en rundrejse i det jyske. Bornholmeren havde netop kæmpet ved de nordiske militære mesterskaber i skydning i Borris, da han fortsatte ved de danske mesterskaber i Grindsted.

I Boris blev det også til en pæn medaljehøst, og Truelssons kuffert må efterhånden veje en hel del.

Godt nok begyndte det ikke godt for Jan Truelsson med grovpistolen i hånden. Men med en flot afslutning, hvor han blot missede fem point på de sidste 40 skud, snuppede han alligevel tredjepladsen.

Dagen efter skulle der skydes militær hurtigskydning. Desværre var Jan´s pistol brudt ned, men selv med en lånt pistol nåede han 579 point og tog igen bronzemedalje.

Resten af holdet viste også gode takter inden Military World Games senere på året, og holdet opnåede også en flot tredjeplads.

Videre til VM i Suhl

Denne uge gik turen så videre til VM i den tyske by Suhl i delstaten Thüringen. Her blev det til en sølvmedalje på grovpistol i klassen 45-55 år til Jan Truelsson.

I den kommende weekend fortsætter Truelsson til Viborg, hvor der er danske militære mesterskaber.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet