Private Dining bliver tilgængelig for Bornholmerne

SPONSORERET AF CHEFMADE.DK

Private Dining bliver tilgængelig for Bornholmerne

Der er kommet godt nyt til dem, som er bofast på øer rundt omkring i Danmark, og hvor Bornholm bestemt ikke er en undtagelse. De får nemlig snart muligheden for også at kunne få en restaurantoplevelse i deres eget hjem, inden for den nærmeste fremtid.

ChefMade har taget det danske markedet med storm, og de er i dag at finde i stort set hele landet. Eneste undtagelse har været på nogle af de danske øer, men det bliver der lavet om på nu. ChefMade er en “private dining” platform, som sender restauranter hjem til dig i dit eget hjem, og giver dig en uforglemmelig oplevelse.

Kadeau bliver den første restaurant til Bornholmerne, der kommer til at være hos ChefMade. Kadeau er allerede kendt fra København med et ultra højt niveau af mad, men også i den høje ende af kuvertpriserne. Kadeau angiver på deres egen hjemmeside, at prisen er 1550,-. Vi må dog vente og se, hvad priserne bliver hos ChefMade, når de bliver lanceret i slut september.

ChefMade er mere end bare mad
ChefMade kan efterhånden prale med, at de kan mere end “bare” at levere en fantastisk madoplevelse hver eneste gang. Der tilbydes et hav af muligheder, og det er næsten kun fantasien, som sætter grænser. De har et eksklusivt samarbejde med blandt andet Erik Sørensen Vine, hvor du kan få 15% på deres priser, hvis du bestiller igennem ChefMade. Derudover kan de levere bartender til en evt. rund fødselsdag, hvor at deres mest kendte samarbejdspartner er Gedulgt, som også har en yderst populær bar i Århus centrum.

Derudover har de fået et hav af forskellige lokationer, til at du kan afholde dine arrangementer, og de arbejder allerede på at finde nogle på Bornholm.

Jacob Bülov står for at udvælge restauranter. Som tidligere kok på 10 forskellige Michelin restauranter er der ingen tvivl om, at det er ren og skær kvalitet, der er til at finde på ChefMade.

“Det handler om at finde de restauranter, som får det bedste frem i deres råvarer, uanset om kuvertprisen er 275 kroner eller 1350 kroner per kuvert”


Og kvalitet behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. På ChefMade er det muligt og få mad helt ned til 275,- per kurvert.

De kan sammensætte menuer, koncepter, events, fester til lige efter det som du måtte have brug for. Deres mange samarbejdspartner viser, at de kan bære de fleste arrangementer med kunder som Danske Bank, Bayeren Autogroup og Mærsk.

Højkvalitets restauranter på Bornholm

Bornholm tilbyder faktisk restauranter i højeste klasse, med restauranter som f.eks. Stammershalle Badehotel, der er udvalgt af Michelin guiden til et godt sted at bo og spise, da du får en madoplevelse af høj kvalitet.

Der tilbydes et hav af gode restauranter til en relativ lille befolkningsgruppe på omkring 40.000 indbyggere. Dette skyldes selvfølgelig i stor grad de mange turister, som hvert år besøger Bornholm.

En stor del af de råvarer, som både restauranter, men også mange af beboerne bruger, kommer gerne fra omegnen af. Det betyder højkvalitetsvare som samtidig er meget friske.

Få en madoplevelse for livet
Lej en kok hos ChefMade i dag og få en madoplevelse, som du sent vil glemme. ChefMade vækster med hastige skridt i hele Danmark. Flere og flere kunder får øjnene op for, at det er muligt at få restauranten hjem i egen spisestue, uden at det skal koste en formue. Kuvertpriserne er yderst fordelagtige, og holder du det op imod at tage ud og spise på den givne restaurant, så kan der sagtens være idé i at få ChefMade til at facilitere en kok til dit næste arrangement.

Mest læste