Joakim Tranberg er på plakaten
Foto: Allan Rieck

22. SEP 2019 • 12:13 • AF ELISABETH KROGH

Joakim Tranberg er på plakaten

Lidt af et scoop kalder arrangørerne det, at Joakim Tranberg er på plakaten til Efterårsfesten Bornholm 2019 i Nexø i oktober.

– Ud over CRUISE band er det lykkes os at få bornholmske Joakim Tranberg til at komme og spille, fortæller en af initiativtagerne til festen, Nikolaj Nexø Grønnegaard.

Han er formand for ForældreCrew2.0, som er arrangør af festen. ForældreCrew2.0 er en støtteforening til fordel for ungdommen i Nexø Boldklub.

– Joakim Tranberg er pt. travlt optaget med prøver til musicalen, Sanne – the Musical, der har premiere i Tivoli 19. september, men heldigvis har Joakim valgt også at prioritere at komme til Efterårsfesten, fortæller Nikolaj Nexø Grønnegaard.

Det er tredje gang, at forældrestøtteforeningen står bag Efterårsfesten. Party bandet CRUISE er igen booket til festen, hvilket blev gjort umiddelbart lige efter sidste års fest, da bandet er meget eftertragtet.

Evt. overskud fra festen går bl.a. til fodboldrejse til udlandet.

– Her til efterårsferien rejser 50 ungdomsspillere fra Nexø Boldklub til Italien for en del af de midler, der blev genereret ved sidste års Efterårsfest, fortæller Nikolaj Nexø Grønnegaard.

Billetsalget blev skudt i gang i juni måned, hvor 25 procent af billetterne blev solgt på en dag. Pt. er lidt over halvdelen af billetterne solgt. Billetsalget fortsætter hos Living Bornholm, Nexø samt i Sydbank Rønne. Informationer omkring festen kan findes på Facebook, Efterårsfesten Bornholm.

Festen byder blandt andet også på en lækker tre-retters menu samt en flot pyntet hal. Festen er i år den 26. oktober.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet