BHS-Almeborg henter landsholdsrytter
Frederik Irgens Jensen om på en tredjeplads til U23 danmarksmesterskabet.

5. OKT 2019 • 09:38SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

BHS-Almeborg henter landsholdsrytter

BHS-Almeborg måtte fredag sige farvel til en af holdets store profiler, Christoffer Lisson, som bliver fuldtidsprofessionel hos Riwal Readynez Cycling Team.

Men allerede lørdag kan holdet offentliggøre en erstatning i den talentfulde Frederik Irgens Jensen, som ved årets udgave af Postnord Danmark Rundt repræsenterede landsholdet.

20-årige Frederik Irgens Jensen er blevet hentet hos holdet O.B.Wiik-Dan Stillads.

Frederik Irgens Jensen fik en tredjeplads ved U23 DM i samletstart, han kørte i top10 ved cykelløbet Skive-Løbet, som var en del af UCI Europe Tour-kalenderen, og han sluttede på en sjetteplads i den samlede stilling i årets Demin Cup, som er dansk cykelsports superliga.

Derfor er det også en glad teammanager, Christian Juul Andreasen, som kan byde velkommen til den nye rytter hos BHS-Almeborg.

– Frederik har vi holdt øje med hele sæsonen. Jeg synes, han gradvist er blevet bedre og bedre, hvilket hans resultater også afspejler. Han er den bedst placerede rytter i den samlede stilling i DCU cuppen, som ikke kører på et kontinentalhold, hvor han er nummer seks. Frederik var også udtaget til det danske landshold under Danmark rundt, så jeg har store forventninger til Frederik, når han lige har fundet sig til rette på holdet, fortæller Christian Juul Andreasen.

Frederik Irgens Jensen glæder sig også over skiftet.

– Jeg har haft to gode år hos O.B.Wiik-Dan Stillads, som jeg gerne vil takke. Men jeg føler, at jeg nu har et niveau, hvor jeg skulle videre til et større hold for at fortsætte min udvikling.
Jeg har to år endnu som U23-rytter, og derfor har det været vigtigt for mig at komme til et hold med et godt løbsprogram, en stærk organisation og baglandet i orden. Det mener jeg, at jeg har fundet her. BHS-Almeborg Bornholm er et af de bedste danske cykelhold, siger Frederik Irgens Jensen.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet