Politiet kommer til Nexø
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen.

5. OKT 2019 • 12:19SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Politiet kommer til Nexø

Efter tre kampe uden sejr kom NB Bornholm tilbage på sporet i sidste weekend, hvor det blev til en 2-1 sejr over B1903. Sejren skal holdet forsøge at følge op på lørdag, når eksilbornholmerne fra Politiets Idrætsforening, PI fodbold, kommer på besøg i Nexø.

– Vi fik rejst os i lørdags, og det skal vi selvfølgelig forsøge at bygge videre på. Politiet ligger lige over os i tabellen, så kan vi vinde kampen, så er vi rigtig godt med igen, siger NB-træner Thomas Jørgensen.

Træneren lægger ikke skjul på, at NB Bornholm går efter sejren, men han har samtidig stor respekt for lørdagens modstander.

– Vi er på hjemmebane, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vinde. Det er der ingen tvivl om. Vores styrke er sammenholdet, og står vi sammen, så kan vi gøre det svært for alle. Jeg kender flere af deres spillere, og de er dygtige, fortæller Thomas Jørgensen.

PI Fodbold spillede 1-1 mod RIK i sidste weekend i en intens kamp, hvor Svend Iversen udlignede, da uret havde rundet de 90 minutter. Thomas Jørgensen forventer, at bornholmerne hos politiet vil være opsatte på at vise sig frem, når de vender hjem.

– Jeg forestiller mig, at de kommer med stærkeste opstilling. De har haft en opadgående formkurve, hvor de har leveret nogle flotte resultater i de seneste kampe. Men vi er også stærkere, end vi var i starten af sæsonen. Jeg tror, det bliver en lige kamp, siger Thomas Jørgensen.

Han håber at have Kacper Stukonis tilbage på holdet til lørdagens kamp, efter at polakken har siddet ude med skadet. til gengæld må Thomas Jørgensen se bort fra Mads Sonne, som er på ferie.

Før kampen ligger NB Bornholm på tiendepladsen i Københavnsserien med 9 point, mens PI Fodbold ligger på ottendepladsen med 10 point. Kampen spilles lørdag klokken 14 på Nexø Stadion.

RIK møder Skjold i topkamp

Det var en flok skuffede RIK-spillere, der forlod banen i sidste weekend, da PI Fodbold i overtiden havde udlignet til 1-1. Dermed mistede de røde to vigtige point i topstriden. Rønneboerne kan dog trøste sig med, at topholdet Husum tabte. Dermed har RIK på tredjepladsen tre point op til duksene.

Mellem de to klubber ligger Boldklubben Skjold, og det er netop modstanderen lørdag i en rigtig topkamp, hvor vigtige point igen er på spil.

Der er ingen tvivl om, at der venter RIK en vanskelig opgave. Hjemmeholdet fra Østerbro har ikke tabt i syv kampe i træk. Den stime skal RIK forsøge at ændre på, hvis holdet vil holde snor i topholdet Husum. Kampen spilles i Fælledparken lørdag klokken 15.30.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet