Er du glad på dit arbejde?

SPONSORERET AF DANSKEAKASSER.COM

Er du glad på dit arbejde?


Rigtig mange mennesker går på arbejde hver dag uden at finde glæde i, hvad de laver. Naturligvis er en af de vigtigste grunde til, at du går på arbejde, at du skal tjene nogle penge. Men det er lige så vigtigt, at du laver noget, du godt kan lide.

Mistrivsel på dit arbejde påvirker dit privatliv
Hvis du arbejder fuld tid, bruger du rigtig mange timer af dit liv på arbejdet. Hvis du ikke trives, kommer dette derfor til at betyde rigtig meget for din hverdag. Har du det skidt på din arbejdsplads, kan det være svært ikke trække denne følelse med hjem i privatlivet.

Det kan være enormt demotiverende hver dag at skulle møde op på et arbejde, som man ikke nyder at være på. Går dit arbejde ikke ud på andet for dig, end at tjene penge, kan det være, at du skal kigge efter noget andet. Eller i hvert fald begrænse den periode du arbejder på denne arbejdsplads.

Har du sikret dig selv?
Hvis du gerne vil føle dig tryg rent økonomisk, kan det være en god idé at sørge for, at du er meldt ind i en a-kasse. Det er nemlig a-kasser, der sørger for udbetaling af dagpenge, hvis du skulle miste dit job. Desuden står a-kassen for udbetaling af feriedagpenge og efterløn.

Selv hvis du i dag er frisk og rask, kan det være godt at melde dig ind i en a-kasse. Selv de sundeste mennesker kan nemlig komme ud for en ulykke, som betyder, at de ikke længere kan arbejde. Sker dette for dig, skal du helst have sikret dig selv ved at melde dig ind i en a-kasse.

Gode møder kræver god gruppedynamik
Trivsel er ikke kun vigtigt, fordi du skal have det godt. Trivsel er også vigtigt, hvis din gruppe skal være effektiv. Hvis folk trives arbejder de bedre sammen, og på den måde kan man holde mere effektive møder.

Logisk set kan de bedste møder virke som dem, der kører efter en stram snor. Her kan der for eksempel være en ordstyrer, som sørger for at rette fokus tilbage på emnet, hvis folk snakker om noget andet, men oftest er disse møder faktisk ikke de bedste.

De bedste møder er dem, hvor alle i gruppen får lov til at snakke nogenlunde lige meget. På den måde kan fejl nemlig lettere komme frem i lyset, og man kan få rettet op på disse.


Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet