Campus Bornholm har fundet ny uddannelseschef

15. OKT 2019 • 08:44 • AF REDAKTIONEN

Campus Bornholm har fundet ny uddannelseschef

Campus Bornholm har ansat Claus Jørgensen, som er uddannet tømrer og tidligere har været leder i fagbevægelsen og Arbejdernes Oplysningsforbund, AOF, som ny uddannelseschef til erhvervsuddannelserne (EUD/EUX) samt voksen- og efteruddannelserne (VEU) på Campus Bornholm.

Han kommer til at stå i spidsen for den indsats, der skal sikre relevante og attraktive uddannelsestilbud på Bornholm, med fokus på innovation og udviklingen af de tværfaglige læringsmiljøer på Campus, lyder det i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af Campus Bornholm. Rammerne for uddannelse er i den grad til stede, og visionen for Campus Bornholm er et offensivt bud på fremtidens uddannelsestilbud til unge og voksne, siger Claus Jørgensen ifølge pressemeddelelsen.

– Det bliver en rigtig god og stor udfordring at være med til levere de helt rigtige uddannelser, høj kvalitet og bidrage til en sund og innovativ arbejdsplads, siger den nye uddannelseschef, der starter 1. november.

Campus Bornholm har i ansættelsesprocessen fokuseret på at rekruttere en anerkendende og dialogorienteret leder, der evner at involvere såvel medarbejdere som elever i de tværgående beslutningsprocesser, forklarer direktør Inge Prip-

– Derudover er der lagt vægt på, at profilen både har en erhvervsfaglig baggrund og street-kendskab til VEU systemet. Claus Jørgensen er i vores optik den helt rigtige kandidat til at løfte opgaven og bidrage til udviklingen af en tillidsbaseret kultur med sund trivsel og optimisme på vores erhvervsuddannelser, siger Inge Prip.


Claus Jørgensen er ny uddannelseschef på Campus Bornholm. Eget foto


Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet