Aakirkeby er klar med græskar og (u)hygge
Byens Briller udlodder et par briller til op til 10.000 kr. til den voksne der skærer den mest originale græskargrimasse. Arkivfoto: Allan Rieck

17. OKT 2019 • 15:16 • AF ANETTE VESTERGAARD

Aakirkeby er klar med græskar og (u)hygge

René Pedersen fra Aakirkeby gjorde allerede for to år siden et forsøg på at stable lidt uhygge på benene på Torvet i Aakirkeby i forbindelse med Halloween.
Det lykkedes ikke, men denne gang har Smeden, som han også kaldes, mere held i sprøjten.

I morgen og lørdag fyldes torvet således op med René Pedersens egen dobbeltdækkerbus, hvorfra der serveres græskarsuppe og øl, der er indkøbt over 100 græskar, som bare venter på at blive skåret i, og det folkelige kunstgalleri Art Collection stiller op med maling og farver.

Publikum vil desuden blive mødt af en decideret biludstilling med deltagelse af de nyeste nye biler fra Midtbornholms Auto, pænt bulede biler fra Rally Sport Bornholm og en sindssygt pimpet Golf 3 fra Carbage Runneren Daniel Meincke.

Karina Westergaard fra Byens Briller har udloddet en præmie på et par briller til en værdi af 10.000 kr. til den voksne person der skærer det sejeste græskarhoved.

– Og så er der selvfølgelig halmballer og balloner til børnene, og Superbrugsen uddeler gratis drikkelse og frugt til børnene, siger René Pedersen.
Aktiviteterne på Torvet i Aakirkeby starter fredag kl. 12.00 og slutter lørdag kl. 15.30.

(opdateret)Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet