Pris for byforskønnelse uddeles på fredag
Arkivfoto

21. OKT 2019 • 07:10 • AF HOLGER LARSEN

Pris for byforskønnelse uddeles på fredag

Hasle Bytings Byforskønnelsespris 2019 uddeles ved et fyraftensmøde på Rådhuset – Kultur- & Medborgerhuset i Hasle – fredag den 25. oktober kl. 16.

Prisen blev indført og uddelt første gang i 2009, men faktisk bliver det kun sjette gang, at prisen uddeles. Det skyldes, at man i nogle år har valgt ikke at uddele prisen. Det har ikke nødvendigvis været på grund af manglende emner, men er et udtryk for, at bytinget ønsker at sætte overliggeren højt. Prisen uddeles for noget ekstraordinært, altså ikke bare en mindre vedligeholdelse eller renovering af en ejendom. Det skal være et markant løft af bybilledet.

Formålet med byforskønnelsesprisen er at udtrykke bytingets påskønnelse af en særlig indsats for opnåelse af et smukt bybillede i Hasle Bytings forenings-/interesseområde – hvilket vil sige, at prisen også kan gå til for eksempel Muleby eller Vang.

Temaet for mødet er ”Hasle i dag og i morgen” og handler blandt andet om udviklingsmuligheder i området. Bytinget indbyder alle i området til at være med.

Samme dag kl. 15 indbydes tilflytterfamilier og andre interesserede til en byrundtur – med start fra torvet. Man er tilbage, så det er muligt at være med til fyraftensmødet.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet