Når vintergarderoben skal fyldes op

SPONSORERET AF SKOBOX.DK

Når vintergarderoben skal fyldes op


Det er ikke usandsynligt at garderoben skal fyldes op med nye vare, når den igen hedder december.
Snart går vi ind i vinteren, hvilket også betyder at det er de varme klæder der skal findes frem, eller købes på ny, sådan garderoben er helt klar til denne kolde tid.
Dette betyder også at der skal bruges nogle penge – og vintergarderoben er næppe den billigste hylde at fylde op. Derfor kan man som forbruger allerede nu være en smule snedig, og på et meget tidligt stadium kigger efter nyt vintergrej.

Kig efter at fylde garderoben allerede nu
Nogle gange er det muligt at finde attraktive udsalgsvare, både lige før sæsonen for alvor starter, ligesom det gør sig gældende når den er ved at være slut – altså under det famøse januarudsalg vi alle sammen snakker om år efter år.

Det giver god mening hvis man har børn
At kigge efter disse udsalgsvare, giver især god mening hvis man har børn. De vokser typisk rigtig meget, hvilket også betyder at der nærmest skal en helt ny garderobe til år efter år.
Når man kigger efter vinterstøvler til børn på udsalg, eller vinterjakke, trøjer, bukser og mere, kan man med fordel først undersøge internettet. Det giver en idé om hvad der er muligt i forhold til pris, samt hvor det overhovedet giver mening at kigge.

Mild eller kold vinter
Det er altid svært at forudsige hvilken slags vinter vi får i år. Det er et stort samtaleemne, og selvom man år efter år forsøger sig med den ene prognose efter anden, kan man ikke med sikkerhed sige hvad der kommer til at ske. Det er nemlig også en væsentlig faktor af hvad der er nødvendigt at købe ind i sin garderobe.

Senest har vi haft en mild vinter, hvilket heller er ikke usandsynligt vi oplever igen i år. Efteråret har ind til videre vist sig fra sin lune side, men det er urealistisk at dette meget hurtigt kan ændre sig.

Genbrug kan også være en mulighed
Netop fordi vinteren typisk kræver mange nye klæder, kan det især, hvis man skal fylde et barns garderobe med helt nye vare, også blive en meget dyr måned. Derfor kan det give god mening også at kigge i genbrugsbutikker, eller benytte sig af de sociale medier i diverse køb-og-salg grupper. Her ligger der rigtig mange muligheder, hvor man ofte kan gøre sig en rigtig god handel, men samtidig også spare en del penge.

At kigge efter genbrugsvare er blevet mere velset og almindeligt. Dette gør sig ikke kun gældende inden for tekstil, men også møbler, teknik og mere skifter ofte ejere.

Set ud fra et økonomisk standpunkt giver det også rigtig god mening, ligeledes er det også noget der kan være med til at gøre op for den smid-væk-kultur, som er i gang med at blive skabt. Ofte er det slet ikke en nødvendighed at smide ud, men handler i bund og grund mere om man ønsker noget nyt, bare fordi det er nyt.

Som et gammelordsprog lyder, mange bække små, bliver til en å. Et ordsprog der nemt kan perspektiveres til pengepungen – hvad der er sparet, er tjent.Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet