Vinteren er den bedste tid at forny din bolig

SPONSORERET AF BORDEOGSTOLE.DK

Vinteren er den bedste tid at forny din boligMens vi nyder de sidste små bidder af sommeren, så kan vi stille og roligt begynde at se frem mod de kolde vintermåneder, som for mange betyder at vi helt naturligt kommer til at opholde os mere inden døre. De mange timer indenfor giver anledning til at reflektere lidt over interiøret vi har i vores hjem, samt hvorvidt at det er tiden til at vi får møbleret lidt om eller måske sågar får nye møbler og mindre nips til at pifte stemningen lidt op.

Heldigvis er vinteren en af de bedste tidspunkter hvorpå at man kan forny sin bolig. Hvis du ikke var klar over dette, så kommer vi i denne artikel ind på hvorfor, at det er på denne tid af året du skal gøre dine indkøb og moderniseringer af boligen.


Vinteren giver tid til at reflektere over mangler og forbedringer
Som tidligere nævnt, så skal det ikke være nogen hemmelighed at vi bruger mere tid inden døre om vinteren sammenlignet med sommerperioden. Netop disse mange timer foran fjernsynet med stearinlysende tændt giver tid til at kigge rundt og studere de mange små nips, som man i sin tid valgte at udsmykke boligen med. Det er derfor også ret naturligt, at man efter en given periode med samme interiør føler en trang til at forny boligen en smule.

Økonomisk behøver det ikke at være en kæmpe last at skulle skifte den ene plakat ud man har hængende på væggen, men hvis vi kigger mere på helt nye møbler, så begynder det pludseligt at være en større udskrivning. Rent økonomisk er vinteren derfor en af de bedste tidspunkter på året, da vi er på vej mod store tilbudsdage og julegaver.

Årets største shopping-dag: Black Friday er lige om hjørnet, hvor man igen forventer at se helt nye rekorder målt på omsætning. Dette er selvfølgelig fordi at du som forbruger kan finde masse gode tilbud, som man ellers ikke finder. Dog skal man inden denne dag være klar over hvad man specifikt søger efter, da det går stærkt på selve dagen og mange tilbud er begrænsede, så man skal ofte være hurtig.

Hvis du overvejer at shoppe lidt ekstra på Black Friday i år, da I mangler et nyt spisebord eller lignende, så kan det være en rigtig god idé at undersøge hvad de forskellige forhandlere har af spiseborde, som matcher Jeres ønsker til den nye sofa. Find gerne en fem forskellige sofaer, som I gemmer et sted, så kan I nemlig på selve Black Friday åbne disse links og se om der skulle være kommet et godt tilbud på dem. F.eks. kan I tage et kig på bordeogstole.dk, som har et bredt sortiment indenfor spiseborde. Denne kunst gør sig gældende uanset hvilket produkt du leder efter, om det er borde, stole, plakater eller andre ting, så er det altid en god idé at gøre sit forarbejde.

Brug Facebook til at søge inspiration til din boligfornyelse
På Facebook findes der grupper næsten inden for alt. Her er boligindretning og interiør bestemt heller ej nogen undtagelse. Der findes en række forskellige grupper, som rummer flere hundrede tusinder medlemmer tilsammen, som alle har en fælles interesse for at indrette hjemmet. Disse mange inspirerende mennesker deler ofte billeder af deres nye opsætning i hjørnet, de nye borde og stole, den nye maling til væggen – kort sagt bliver der delt inspiration omkring mange skønne ting, som du helt afgjort kan sidde og få inspiration ved.

Så brug gerne lidt tid hist og her på at se hvordan andre vælger at indrette deres hjem. Det er også ret normalt, at du kan spørge hvor personerne har købt deres møblement, det afslører man gerne.


Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet