Årets julehandel forventer at slå nye rekorder

SPONSORERET AF MOBELLAGERET.DK

Årets julehandel forventer at slå nye rekorder


Julehandlen og ikke mindst årets Black Friday står snart for døren, hvor man igen forventer at salget vil være stort online. De gode tilbud som forbrugerne kan finde online på Black Friday har virkelig bidt sig fast hos de danske forbrugere, som nyder at sidde hjemme i deres sofaer og slappe af mens årets gode tilbud bliver fundet. Ikke blot gode tilbud til ren selvforkælelse er for skud på Black Friday, da også rigtig mange har set muligheden for at lave årets julegaveindkøb på denne store tilbudsdag.

Forventningerne til Black Friday er store
Igen i år er forventningerne til årets største shopping dag stor. Butikker landet over holder længe åbent og hvor der på webshops er kaldt ekstra personale ind til at hjælpe med at pakke de mange pakker, samt personale til at klare nattetimerne, da disse også er super spændende. Her sidder mange forbrugere i kø for at få fingrene i de begrænsede tilbud. Hos f.eks. Elgiganten sad 85.000 mennesker i kø klokken 00:00 for netop at være én af de heldige, som kunne få et nyt fjernsyn med en god rabat.

Ift. Dibs, som er en del af Nets, så meldes der sidste år om en stigning i antallet af transaktioner, som blev foretaget de første 10 timer af denne store shopping dag. Hele 63% flere transaktioner for at være præcis, hvilket blot vidner om at danskerne for alvor har taget det amerikanske koncept til sig.

Også konceptet med Cyper Monday vinder frempas blandt de danske forbrugere. Konceptet er meget simpelt og henvendt webshops, som kan køre en masse tilbud på denne ”cyper Monday” – en super fin dag at finde nogle af julegaverne, hvis du ikke er så vild med at stå i kø i de mange butikker, som helt sikkert er fyldt med mennekser på Black Friday.

Husk at være kritisk overfor de præsenterede rabatter
De mange rabatter kan være meget fristende, men du skal som forbruger også huske at være kritisk i din tilgang til hvilke rabatter som reelt set er attraktive og hvilke som ikke er. De sidste par år har der været et par kedelige eksempler, hvor førprisen er blevet kunstigt skruet op, sådan at produkterne fremstår med en større rabat end hvad der reelt set er tilfældet.

Her kan du som forbruger forsøge at undersøge priserne på nettet hos andre forhandlere, som ofte også afslører en førpris. Hvis du står i butikken og overvejer hvad der på overfladen ligner et skarpt tilbud, så kan du med fordel finde din smartphone frem og søge efter produktnavnet på nettet. Her vil du så kunne få en nogenlunde idé om hvad prisen indtil videre har været og på den måde være sikker på at tilbuddet er så godt som det nu fremstår.


Der købes flere julegaver på nettet end tidligere
At sidde hjemme i sofaen og gøre årets julegaveindkøb er noget som tiltaler flere og flere. Dette sker også i takt med at mange forbrugere bliver mere ferm med at benytte en computer, samt bedre til at gennemskue hvis en webshop er reel eller ej, da der desværre kan være nogle som ikke har helt rent mel i posen.

Det kan være en stor fordel at shoppe hjemmefra, da du på denne måde har et bedre overblik over hvor produktet er billigst og derved ikke falder i en fælde og betaler en højere pris.

Et godt tip kan være at sammenligne priserne på det givne produkt du leder efter. Grunden til dette er, at der ofte er en enkelt eller to butikker som på daværende tidspunkt har det enkelte produkt på tilbud. På denne måde ender du ikke med at betale en unødig høj pris for den pågældende julegave.

Julehandlen er en stressende tid, men hvis du planlægger hvordan du påtænker at købe din julegaver, så behøver det slet ikke være så stressende.


Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet