Grønbechs Gård: Familierne føler at der er kommet mere for dem
Foto: Jens-Erik Larsen

23. OKT 2019 • 07:50 • AF HELENE HØM

Grønbechs Gård: Familierne føler at der er kommet mere for dem

– Vi har måned for måned haft flere betalende besøgende og flere besøgende i det hele taget i forhold til sidste år.

Sådan siger Mai Ørsted, leder af kunsthåndværkercentret Grønbechs Gård i Hasle, som søndag havde sidste åbningsdag i år.

De endelige tal er endnu ikke gjort op, men lederen erklærer sig godt tilfreds – også med, at man er lykkedes med at skabe et bedre tilbud for familier.

– Vi har i år haft Pia Kofoed Frederiksen som formidler, og jeg har en fornemmelse af, at familier føler, at der er noget mere for dem, fordi hun specielt tager sig af dem, blandt andet med at arrangere workshops, siger Mai Ørsted.

– Jeg har haft daglige rundvisninger, hvor folk får mulighed for at spørge, og vi snakker om tingene. Det tror jeg øger kvaliteten af oplevelsen, og det gør også, at jeg bedre forstår, hvad det er for nogle gæster, der kommer her, og hvad de sætter pris på. Så det føles også bedre for mig, at vi ligesom leverer en bedre vare og kommer tættere på gæsterne. Det kommer vi helt sikkert til at gøre mere ud af til næste år, hvor Pia Kofoed Frederiksen også fortsætter som formidler, siger Mai Ørsted.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet