Vil du ind i forsyningens maskinrum?
Foto: Jens-Erik Larsen

23. OKT 2019 • 11:39 • AF TOMMY KAAS

Vil du ind i forsyningens maskinrum?

Bornholms Energi og Forsyning søger medlemmer til nyt kundepanel. Det sker, fordi selskabet ønsker at være "endnu tættere på kunderne og have fingeren på pulsen".

– Det giver nemlig indsigt i, hvad kunderne efterspørger, og hvordan de bruger og oplever forsyningsselskabets løsninger og services, hedder det i en pressemeddelelse.

Til det nye kundepanel søger Bornholms Energi og Forsyning 15 kunder, der med god spredning i geografi, køn og alder, kan blive en del af et panel, som skal mødes to til fire gange om året.

– Vi er bornholmernes selskab, og derfor vil vi meget gerne vide mere om, hvordan vores kunder bruger os, og hvad de synes om vores forskellige løsninger og services, siger afdelingschef for kundeservice, René Frederiksen, ifølge pressemeddelelsen.

– Da vi agerer i en branche, som er under konstant forandring, er kundeindsigt altafgørende. Som medlem af vores nyoprettede kundepanel får man mulighed for at komme ind i "maskinrummet" i vores virksomhed og give feedback på funktioner og services, når vi for eksempel lancerer nye tiltag, forklarer afdelingschefen, som videre oplyser, at kundepanelet blandt andet skal kigge på regningslayout, nye produkter og lignende.

Hvis man er interesseret i at vide mere om kundepanelet eller ønsker at ansøge om at blive en del af panelet, kan der findes mere information og kontaktformular på beof.dk.


Kundepanelet
Deltagelse er ulønnet, men der vil være forplejning i forbindelse med møder.
Møderne vil foregå på Skansevej i Rønne med en mødefrekvens på to til fire møder per år.
Kundepanelet vil have 15 medlemmer.
Kundepanelets medlemmer skal underskrive en erklæring i forhold til fortrolighed.


Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet