21. MAJ 2019 • 21:30ERHVERV/POLITIK

OVERBLIK: Det sker onsdag på valgkampens 16. dag

Onsdag byder på spredt fægtning, hvor duel med Mette Frederiksen (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) finder sted.

Onsdag er uden de helt store fælles emner i valgkampen, hvor valget til Europa-Parlamentet om aftenen tager fokus.En duel mellem statsministerkandidaterne Mette Frederisen (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) er højdepunktet.

Her er et udpluk af spidskandidaternes arrangementskalender:

Klokken 11 er der debat om fake news og manipulation på sociale medier. Det sker på Hendriksholms Skole i Rødovre, hvor Morten Bødskov (S) og Mads Fuglede (V) deltager. Morten Ruby, politisk direktør i Facebook, deltager også.

Over middag, klokken 14, mødes statsministerkandidaterne Mette Frederiksen (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) til duel på Folkehjem i Aabenraa. Det er arrangeret af Jydske Vestkysten og avisen Danmarks politiske redaktør Thomas Funding er vært.

Det er den tredje debat mellem de to i valgkampen.Om aftenen, klokken 19, er De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, på besøg i Herning Kongrescenter sammen med Venstres Inger Støjberg. De skal tale om venskab og liv i politik. Vært for samtalen er Jim Lyngvild.

Aftenen byder også på en tur på mountainbike med Venstres næstformand Kristian Jensen med Ikast Atletik og Motion.

Skeler man til valget til Europa-Parlamentet byder dagen på om en større debat arrangeret af Ugebrevet Mandag Morgen om klimapolitikken. Den besøges af blandt andre Jeppe Kofod (S), Margrethe Auken (SF), Morten Helveg Petersen (R) og Anna Libak (V).

Klokken 18.30 mødes de igen på DR, hvor den sidste store debat mellem de 10 spidskandidater til Europa-Parlamentet bliver afholdt./ritzau/

SENESTE ERHVERV/POLITIK

13. NOV 2019 • 12:38ERHVERV/POLITIK
Radio24syv ryger på museum

MESTE LÆST ERHVERV/POLITIK (48 T)

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet