19. JUN 2018 • 16:06SPORT

FCM skal til Kasakhstan eller Montenegro i CL-kvalifikation

FC Midtjylland skal møde vinderen af kampene i første kvalifikationsrunde mellem FC Astana og FK Sutjeska.

De danske mestre i fodbold fra FC Midtjylland skal møde vinderen af kampene mellem FC Astana fra Kasakhstan og FK Sutjeska fra Montenegro i Champions League-kvalifikationen.Det står klart efter tirsdagens lodtrækning.- Sportsligt venter der en modstander, som giver os muligheder, og vi glæder os helt vildt.

- Det bliver svært uanset hvad, og så bliver vi selvfølgelig udfordret på logistikken, da Astana, hvis det bliver dem, er placeret noget længere væk, end vi er vant til.- Det bliver heller ikke den letteste opgave at skaffe informationer om dem, men det løser vi, siger FCM-sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.FC Astana og FK Sutjeska spiller med i første kvalifikationsrunde, og FCM træder ind i anden kvalifikationsrunde i Champions League.

Det danske mesterhold skal i aktion 24./25. juli samt 31. juli/1. august.

Hvis FCM taber i anden runde, så får holdet en ny chance og træder ind i kvalifikationen til Europa League.

Hvis FCM klarer sig forbi anden runde, skal midtjyderne i aktion i tredje runde med kampe 7./8. august og 14./15. august.Hvis FCM taber i tredje runde, så får holdet en ny chance og træder ind i Europa League-kvalifikationen.

Den sidste runde inden Champions League-gruppespillet spilles 21./22. august samt 28./29. august.Hvis FCM taber i denne runde, så træder det danske mesterhold direkte ind i Europa League-gruppespillet.

Onsdag er der lodtrækning for FC København og FC Nordsjælland, som er to ud af de tre danske hold, som skal være med i Europa League-kvalifikationen.

FCN og FCK træder allerede ind i første kvalifikationsrunde, som spilles 12. og 19. juli.

Brøndby træder først ind i tredje kvalifikationsrunde i Europa League. Der er lodtrækning 23. juli til den runde, og kampene spilles 9. august og 16. august.

Fjerde og sidste runde inden et eventuelt gruppespil spilles 23. august og 30. august./ritzau/

Mest læste