21. JUN 2018 • 11:17SPORT

Krogh Jeppesen og Oeschler skal genrejse KIF Kolding

De tidligere håndboldspillere Anders Oeschler og Lars Krogh Jeppesen er hentet til KIF Kolding.

KIF Kolding har hyret to tidligere håndboldspillere i et forsøg på at bringe håndboldklubben på ret kurs.Som kommerciel ansvarlig har KIF ansat Anders Oechsler, og Lars Krogh Jeppesen er hentet ind til stillingen som salgs- og sportsansvarlig.

Anders Oeschler begynder i jobbet 1. juli, mens Lars Krogh Jeppesen, der stadig bor i Kolding, allerede er i arbejdstøjet.

- Efter gode snakke med folkene bag det nye KIF og Anders Oechsler var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være med. Kolding er en håndboldby og skal naturligvis blive ved med at være det.- Nu skal vi i fællesskab og med nøgleord som begejstring, glæde og ydmyghed tilbage, hvor det er dét på banen, som er det interessante, siger Lars Krogh Jeppesen til klubbens hjemmeside.

Målet er at få KIF tilbage i toppen af dansk håndbold.- Jeg ser frem til en utrolig spændende og udfordrende rejse, hvor vi i samarbejde med nogle stærke lokale kræfter, hele Kolding Kommune og erhvervslivet vil gøre alt for at genrejse KIF med et sundt og solidt bagland i ryggen.- KIF rummer en så fantastisk og imponerende historie, som vi alle brænder for at skrive videre på, siger Anders Oeschler.

Netop nu er de sidste kontrakter ved at komme på plads. Og der bliver tale om et både ungt og erfarent hold, oplyser klubben, som snart forventer at kunne offentliggøre sit nye hold.

/ritzau/

Mest læste