18. MAR 2019 • 21:48SPORT

Danmark fortsætter stimen af VM-nederlag i curling

Danmarks curlingkvinder tabte mandag til Schweiz og Kina og står uden sejr efter de første fem kampe.

De danske curlingkvinder er fortsat ikke på tavlen i form af sejr ved VM i curling, der spilles i Silkeborg.

Mandag eftermiddag måtte skipper Madeleine Dupont og resten af det danske hold se sig slået for fjerde gang i lige så mange kampe i turneringen.

Og mandag aften blev det til femte nederlag på stribe, da Kina slog det danske hjemmehold.Først var Schweiz for stor en mundfuld, og det danske nederlag lød på 3-9.

Det var stillingen efter syv af de ti ender, hvorefter danskerne valgte at opgive at vende billedet.Danmark fik ellers en god start og vandt de to første ender, begge med 1-0. Men Schweiz kom tilbage med en suveræn tredje ende, som kastede fire point af sig.Efter sjette ende var stillingen 5-3, og derefter lykkedes det igen schweizerne at vinde en ende med 4-0.

Mandag aften fik danskerne en ny chance, men mod Kina, der havde vundet sine første fire kampe i turneringen, var der ikke meget at gøre.

Kina kom på 2-0 efter anden ende, og selv om danskerne fik reduceret til 1-2 i tredje ende, slap kineserne aldrig kontrollen.

Tre velplacerede sten skaffede nemlig Kina en føring på 5-1, og kort efter blev det også 6-1 til kineserne ved udgangen af femte ende.

Dupont og co. fik håbet tilbage ved at vinde sjette sende 2-0. Men efter ni ender var Kina foran 8-4, og kampens sidste ende blev ikke spillet./ritzau/

18. JUL 2019 • 12:49

Nexøspiller skifter til RIK

18. JUL 2019 • 10:10 FOR ABONNENTER

Morten Riis vil bygge havvindmøllepark ud for Arnager

18. JUL 2019 • 07:17 FOR ABONNENTER

Antallet af rotteanmeldelser er styrtdykket

Mest læste