14. JUN 2019 • 14:12SPORT

Ferrari dropper at appellere Vettels tidsstraf

En tidsstraf på fem sekunder kostede søndag Sebastian Vettel sejren i Formel 1-grandprixet i Montréal.

Formel 1-holdet Ferrari dropper planerne om at appellere den tidsstraf, der søndag kostede holdet sejren i grandprixet i Montréal i Canada.

Det bekræfter det italienske hold fredag ifølge nyhedsbureauet AFP og Formel 1s officielle hjemmeside.

Ferrari siger samtidig, at holdet stadig vil overveje at få en officiel revurdering fra Den Internationale Motorsportsunion (FIA) af den episode, der kostede tidsstraffen.

Ferraris Sebastian Vettel kørte først over målstregen i Montréal, men på grund af en tidsstraf på fem sekunder, måtte tyskeren overlade førstepladsen til Lewis Hamilton (Mercedes).

Tidsstraffen kom på grund af en episode mod slutningen af løbet. I en hård placeringskamp mellem Vettel og Hamilton var tyskerens bil på et tidspunkt uden for banen.

Reglementet foreskriver, at kørerne skal køre sikkert, når de bugserer bilen tilbage på banen, og det var ifølge løbets stewards ikke tilfældet.

Dermed missede Vettel, der ellers havde ført løbet fra start til slut, muligheden for at køre den første sejr hjem til Ferrari i denne sæson.

Med sejren i Montreal topper Lewis Hamilton VM-stillingen med 162 point efter sæsonens syv første grandprixer. Vettel har 100 point på tredjepladsen i VM-stillingen, hvor Valtteri Bottas (Mercedes) ligger toer med 133 point.

Mercedes har vundet sæsonens syv første grandprixer./ritzau/

14. OKT 2019 • 07:08

Banen er pakket sammen

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet