10. SEP 2019 • 17:06SPORT

Målløse Nicklas Bendtner brænder i uofficiel debut

Nicklas Bendtner startede inde for FCK i en kamp mod Brøndby i reserveholdsligaen.

Nicklas Bendtner gik tirsdag målløs fra banen på Avedøre Stadion, da han fik sin uofficielle debut for FC København i en kamp mod Brøndby i reserveholdsligaen.Nicklas Bendtner startede inde og fik 45 minutter på grønsværen, før han blev skiftet ud.

I første halvleg markerede angriberen sig med flere uskarpe afslutninger og afspil, og lige før pausen måtte han se Brøndby-målmand Michael Tørnæs diske op med en god redning på et hovedstød, som angriberen burde have scoret på.

- Det var totalt fedt. Det var fedt at få støvlerne på igen og komme i kamp.- Jeg synes også, at de 45 minutter gik ganske udmærket. Der var nogle situationer, hvor jeg kunne have gjort det bedre, og nogle hvor det gik rigtig godt. Overordnet er jeg tilfreds.- Det er klart, man kan jo godt mærke, at det er langt tid siden, du har været i kamp, og den situation er en lille smule anderledes end træning, men jeg var godt tilfreds, og jeg følte, at jeg havde nogle gode placeringer, siger Nicklas Bendtner til klubbens hjemmeside.Han kan godt mærke, at der er et stykke vej, før han rammer topformen.- Det er dag for dag. Det er de hurtige fødder. 100 procent omstilling fra normalt løb til sprint og fra sprint til at gå og til at lunte. De der omstillinger skal bare ligge der, siger angriberen.Bendtner blev hentet til FCK lige før transfervinduets lukning for en god uge siden.Den tidligere Arsenal- og Juventus-spiller var senest i aktion for Rosenborg 28. april i et 0-3-nederlag til Molde.

I FCKs startopstilling optrådte også blandt andre Andreas Bjelland, Pep Biel, Rasmus Falk, Jens Stage og Viktor Fischer.

For Brøndby var netop tiltrådte Andreas Maxsø og Johan Larsson i aktion fra start sammen med Sigurd Rosted i det centrale forsvar. Også Hany Mukhtar og den lejede angriber Samuel Mraz var blandt de udvalgte.

Kampen skulle været afviklet på FCKs anlæg, men derfra måtte den flyttes på grund af regn. Det betød, at kampen stadig var lukket for tilskuere, men nu også for pressen.- Det er en sikkerhedsmæssig beslutning. Hvis vi ikke holdt kampen lukket for medier, ville det ret hurtigt være klart, hvor den eventuelt skulle spilles, og så kan vi ikke længere garantere for sikkerheden, forklarede FC Københavns pressechef, Jes Mortensen, tidligere tirsdag.

Kampen kunne dog blandt andet følges via appen "Brøndby Indefra".

FCK vandt opgøret med 2-0./ritzau/

21. SEP 2019 • 09:06

Cecilie fik sin pris

21. SEP 2019 • 09:00

Ung musik i Raschs Pakhuz

21. SEP 2019 • 07:13 FOR ABONNENTER

Han er frimurernes øverste myndighed på Bornholm

21. SEP 2019 • 06:38

E-sporten holder åbent hus

Mest læste

20. SEP 2019 • 18:40SPORT

Claus Steinlein forlader bestyrelse

20. SEP 2019 • 17:05 FOR ABONNENTER

Viking Rønne debuterer lørdag i kval-rækken

20. SEP 2019 • 15:03SPORT

RIK skal tilbage på sporet mod KB

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog

16. SEP 2019 • 15:23 FOR ABONNENTER

Fodbolddommer efter 'ensidig' kritik: Hvad vil TV2 opnå?