18. OKT 2019 • 07:18SPORT

Fodboldstrateg stopper i Brøndby efter kontraktudløb

Når Mads Davidsens kontrakt udløber i november, stopper han som fodboldkonsulent i Brøndby.

Superligaklubben Brøndby har nydt godt af Mads Davidsens fodboldviden, siden han i foråret blev ansat som strategisk rådgiver og konsulent i klubben.Men Davidsen, der tidligere har været teknisk direktør i kinesiske Shanghai SIPG, stopper, når hans kontrakt udløber i november, skriver B.T.

- Det er ganske udramatisk, da kontrakten udløber - som den gør for en konsulent, hvor jeg kun opererer i kortere perioder i klubberne.

- Men det er korrekt, at jeg har besluttet mig for ikke at arbejde i danske klubber i de kommende år, men fokusere mere på udenlandske markeder, siger han til avisen.

Da Brøndby i april offentliggjorde ansættelsen af Davidsen, var det med ønsket om at "optimere den sportslige organisation" i klubben.

Mads Davidsen har siden januar haft konsulentfirmaet Optima Football Consulting. Ifølge B.T. har virksomheden i løbet af det seneste år rådgivet fodboldklubber og forbund fra tre forskellige kontinenter.

Han fortæller i interviewet, at han har "muligheder i Danmark", men i stedet vil fortsætte karrieren i udlandet./ritzau/

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet