7. NOV 2019 • 16:35SPORT

Hasteindlagt Skjern-anfører er ude på ubestemt tid

Bjarte Myrhol er blevet opereret for et tarmproblem og må holde en længere pause.

Skjern Håndbold må klare sig uden sin anfører, Bjarte Myrhol, i den kommende tid, efter at han onsdag blev akutindlagt for anden gang på fire måneder.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.Den 37-årige nordmand har igennem længere tid haft problemer med tilbagevendende infektioner i tarmene og blev onsdag opereret for et hul i tarmen.

Nu venter en længere pause.

- Vi føler med Bjarte og familien, som har været meget igennem de seneste måneder. Vi ved ikke meget andet på nuværende tidspunkt, end at vi kommer til at savne ham utrolig meget på holdet, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen.

- Alle i og omkring Skjern Håndbold sender familien de bedste tanker og håber, at vi snart får vores kaptajn tilbage på håndboldbanen, lyder det.

Det er uvist, hvor længe den erfarne stregspiller må sidde ude.Holdkammeraterne i Skjern fortsætter til gengæld jagten på succes i herrernes håndboldliga, der nu går under navnet Primo Tours Ligaen.

Vestjyderne er lige nu på sjettepladsen med 11 point efter de første ni kampe inden mødet med bundholdet Nordsjælland på udebane torsdag aften./ritzau/

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet