15. NOV 2019 • 15:18SPORT

Axelsen og Antonsen misser semifinale i Hongkong

Viktor Axelsen og Anders Antonsen tabte i kvartfinalen i Hong Kong Open. Dermed er alle danskere ude.

Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen tabte fredag til Lee Cheuk Yiu, der spillede på hjemmebane, i kvartfinalen i Hong Kong Open.Danskeren tabte med cifrene 14-21, 19-21.

Danskeren kom bagud fra start i første sæt, tog en lille føring på 6-5, men 23-årige Lee Cheuk Yiu stak af fra ham og vandt med hele syv point.

Andet set så mere lovende ud, da den 25-årige dansker kom foran med 3-0, men Lee Cheuk Yiu halede ind på danskeren, og det blev en tæt kamp indtil slut, hvor Axelsen måtte se sig slået.

Også Anders Antonsen måtte se sig slået i kvartfinalen. Han tabte med cifrene 15-21, 13-21 til indoneseren Jonatan Christie, der var seedet som nummer seks.

Antonsen, der var fjerdeseedet, kom hurtigt bagud 3-8, og det formåede han aldrig at svare tilbage på. I andet sæt fulgte danskeren med til 7-7, men derfra var Christie klart bedst.Bedre gik det ikke for de to danske herredoubler og damedoublen.

Her tabte doublerne Maiken Fruergaard og Sara Thygesen samt Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen deres kvartfinaler og røg dermed ud af turneringen.

Torsdag røg Kim Astrup og Anders Skaarup ud af turneringen. Det danske par, der var seedet som nummer otte, tabte med cifrene 15-21, 13-21 til malaysiske Aaron Chia og Soh Wooi Yik.

Efter fredagens kampe er der dermed ikke flere danskere tilbage i turneringen, der rangerer på niveau 4 på World Touren.

/ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet