12. AUG 2019 • 23:28UDLAND

Canadiske teenagere begik selvmord under flugt fra politiet

Drabsmistænkte teenagere, der blev fundet døde efter lang menneskejagt, skød sig selv efter formodet ugerning.

To drabsmistænkte mænd, der i sidste uge blev fundet døde efter to ugers menneskejagt i Canada, havde begået selvmord med et skydevåben.Det konkluderer retsmedicinere efter en obduktion ifølge nyhedsbureauet AFP.- De to døde i det, der tilsyneladende var selvmord med et skydevåben, lyder det i en pressemeddelelse fra canadisk politi.Ligene af de to teenagere, 19-årige Kam McLeod og 18-årige Bryer Schmegelsky, blev fundet i sidst uge i den canadiske provins Manitoba.De havde indtil da ikke været set siden 22. juli. Ifølge canadisk politi var de to mænd i centrum for en modbydelig sag.De blev først meldt savnet den 19. juli. Her blev deres bil fundet udbrændt i den vestlige provins British Columbia.Sagen tog en uventet drejning, da canadisk politi få dage senere oplyste, at de blev betragtet som mistænkte i drabene på en 24-årig amerikansk kvinde og hendes kæreste, en 23-årig mand fra Australien, der rejste rundt i landet.

Kort tid efter blev de desuden sigtet for drab på en 64-årig universitetslærer. Hans lig blev fundet to kilometer væk fra den udbrændte bil.

De to teenagere blev under menneskejagten betragtet som farlige. Der blev indsat droner, hunde og pansrede køretøjer i jagten på dem.Også luftvåbnet blev indsat i jagten på McLeod og Schmegelsky.

/ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet