Loppeteket er sat til salg
Eget foto

19. SEP 2018 • 21:51 • AF TOMMY KAAS

Loppeteket er sat til salg

Rønnes supermarked for loppefund, Loppeteket i Snellemark Centret, skal på nye hænder. Det fortæller William Husted, der startede stedet i februar 2017.

– Af personlige grunde har vi valgt, at det nu er tid til, at stafetten skal gives videre. Det har været halvandet fantastiske år med genbrug, så det har ikke været nogen let beslutning, siger William Husted i en pressemeddelelse.

– Jeg savner dog mit gamle fag som journalist, som jeg efter planen skal vende tilbage til, og da der jo desværre kun er 24 timer i døgnet, så må man prioritere, siger William Husted.

Loppeteket har i sit start-år omsat for mere end fire millioner kroner, fortæller ejeren.

– Vi forhandler i øjeblikket med interesserede købere, men hvis der er andre, der går med loppedrømme, så sig endelig til. Det vigtigste for os er, at vi finder en eller flere personer, der har genbrug i hjertet, og som kan tage butikken godt videre de kommende år, siger William Husted.

Genbrugsbutikken runder lige om lidt kunde nummer 1000, der har solgt sine varer gennem butikken, fortæller William Husted.

– Lykkes det mod forventning ikke at finde en ny ejer, der kan driver butikken videre, så har vi sidste almindelige åbningsdag den lørdag den 17. november, siger han.


Foto: Allan Rieck