Facebookside i eksplosiv vækst: Det går ikke så godt med Bornholmslinjen
Foto: Berit Hvassum

4. OKT 2018 • 20:18 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Facebookside i eksplosiv vækst: Det går ikke så godt med Bornholmslinjen

Ann Hartl, formand for Bornholms Passagerforening, kan konstatere, at foreningens Facebook-gruppe har oplevet en eksplosiv vækst i den seneste måneds tid – altså sammenfaldende med, at besejlingen af Bornholm blev overtaget af en ny operatør, da Bornholmslinjen overtog den.

Facebook-gruppen har eksisteret i hvert fald i tre år og havde ved indgangen til september måned i omegnen af 450 medlemmer, men i dag nærmer tallet sig 1.100, oplyser hun.

Også i selve foreningen, hvor man betaler kontingent, er der kommet nye medlemmer.

– Men ikke nær så mange, det er jo også lettere at blive medlem af en Facebook-gruppe, siger hun.

I forhold til sejladsen siden overtagelsen kan hun fra sin stol i passagerforeningen konstatere, at ”det går ikke så godt”.

– Men det er der vist heller ingen tvivl om, siger hun.

– Vi har fået mere end fordoblet medlemstallet i vores Facebook-gruppe, og der er en voldsom aktivitet på den med opslag og kommentarer og reaktioner. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Formanden pointerer, at der også er positive tilkendegivelser.

– Der er selvfølgelig også folk, der skriver om deres gode oplevelser med Bornholmslinjen, og som synes, det fungerer godt, når de er af sted, siger hun.

– Men flertallet er jo frustreret. Og det er over nogle ting, som jeg allerede for to år siden sagde, at det ville vi nok få problemer med. Det er oplevelsen af, at folk ikke kan finde de billige billetter, de savner fleksibiliteten i den bizz-aftale eller Bornholmerkort-aftale, de har haft tidligere. De føler, det er uigennemskueligt, og at der er dårlig information og kundekommunikation, ja, jeg kunne blive ved, siger Ann Hartl.