Kim Larsen bliver mindet med koncert i Musikhuzet
Foto: Jens-Erik Larsen

9. OKT 2018 • 13:26 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Kim Larsen bliver mindet med koncert i Musikhuzet

Den 26. oktober bliver der holdt mindekoncert for Kim Larsen, der døde forrige søndag, i Musikhuzet i Rønne. Arrangør er Simon Sandbye, der har taget kontakt til forskellige musikere, som vil fremføre diverse af Kim Larsens og Gasolins numre, ligesom der vil blive fortalt anekdoter om ham og hans liv.

– Der var jo nogle specielle ting i forhold til Kim Larsen og Bornholm, siger Simon Sandbye.

Den 28. juli 1978 spillede Gasolin i den daværende Nordlandshallen i Allinge for eksempel deres sidste officielle koncert på dansk grund, ligesom bandet holdt meget af at bo på Gæstgiveren i samme by. Gæstgiveren var dengang ejet af ægteparret Monika og Niels Pallesen, som sang og spillede jazz, og Kim Larsens nummer "Pianomand" handler om netop Niels Pallesen.

Blandt de solister, Simon Sandbye har inviteret, finder den på Bornholm bosatte musiker Søren Bernbom, der som kun 13-årig teenager sang både "Joanna" og "De fjorten astronauter" på Kim Larsens første soloalbum, "Værsgo", fra 1973.

Også det Rønne-baserede gospelkor Amazing, som for nylig vandt TV 2/Bornholm-konkurrencen "Fantastiske Fællesskaber" og dermed skal til den landsdækkende finale i Helsingø den 3. november, er med.

Billetter til mindekoncerten "This Is My Life" i Musikhuzet den 26. oktober bliver sat til salg torsdag den 11. oktober i Musikhuzet og i Café Momo, begge i Rønne.