Forsyningen sender penge til fire projekter
Arkivfoto

10. OKT 2018 • 08:52 • AF REDAKTIONEN

Forsyningen sender penge til fire projekter

Bornholms Energi og Forsyning uddeler 50.000 kroner til lokale initiativer fra sin støttepulje. Denne gang er idræt, uddannelse, kultur- og foreningslivet modtagere. Det fortæller Klaus Vesløv fra forsyningen i en pressemeddelelse.

16 ansøgninger landede i bunken, da fristen udløb i august, og af dem blev fire ansøgere udvalgt til at modtage støtte i denne runde.

De fire, der støttes, er Paragolf Bornholm Open, Kartoffelugen i Aakirkeby, Den røde kuffert på Bornholms Kunstmuseum, som får støtte til at give 1. klasser mulighed for at besøge museet og få gratis undervisning i redskabsforståelse, samt gruppen Ung Tilflytter, der får støtte til at synliggøre sin eksistens og gøre op med fordommene om, at unge kun fraflytter og ikke tilflytter Bornholm.

Blandt støttemodtagerne er Sydbornholms Turist- og Erhvervssammenslutning, der søgte midler til arrangementet Kartoffelugen i Aakirkeby.

–De 15.000 kroner fra Bornholms Energi & Forsyning er et vigtigt bidrag til at virkeliggøre vores ønske om at lave et arrangement, der skaber liv i vores skønne by uden for højsæsonen. Vi er meget taknemmelige for opbakningen til arrangementet, som forhåbentligt bliver til en tilbagevendende begivenhed, fortæller Rie Langskov, der er formand for Sydbornholms Turist- og Erhvervssammenslutning, ifølge en pressemeddelelse.

– Kartoffelugen i Aakirkeby er et godt eksempel på et lokalt initiativ, der skaber liv og energi på øen, siger René Frederiksen, der er afdelingschef for kundeservice, salg og marketing i Bornholms Energi og Forsyning.