Forsyningen vil støtte flere initiativer: Sådan søger du penge
Foto: Jens-Erik Larsen

10. OKT 2018 • 15:40 • AF REDAKTIONEN

Forsyningen vil støtte flere initiativer: Sådan søger du penge

Bornholms Energi og Forsyning kunne i dag fortælle, at man har sendt 50.000 kroner fra sin støttepulje til fire projekter.

Mange mennesker er engagerede i lokale aktiviteter, der skaber fornyet energi, og det er netop hér, Bornholms Energi og Forsyning gerne vil være med til at støtte, lyder det fra selskabet.

– Det er en vigtig del af vores vision at fremtidssikre det samfund, vi er en del af. Økonomisk støtte til initiativer, der gør Bornholm attraktiv for lokalsamfundet, er derfor en naturlig del af vores indsats, siger René Frederiksen, der er afdelingschef for Kundeservice, Salg og Marketing i Bornholms Energi og Forsyning.

Forsyningsselskabet oplyser, at der kan indsendes ansøgninger året rundt via en ansøgningsformular på beof.dk/sponsorater.

To gange om året – den 15. februar og 15. august – samles de indkomne ansøgninger, hvorefter Bornholms Energi og Forsyning vurderer, hvem der tildeles midler i den pågældende runde. Uddeling af støtte sker senest to måneder efter fristens udløb, og alle ansøgere får direkte besked, uanset om de er udvalgt til at modtage bidrag eller ej, oplyser selskabet.

Næste ansøgningsfrist er den 15. februar 2019.