Stefan Lind-Holm tog tre flotte sejre i sæsonafslutningen
Foto: Torben Ager

20. OKT 2018 • 18:26 • AF WILLY MOGENSEN

Stefan Lind-Holm tog tre flotte sejre i sæsonafslutningen

Ved sæsonfinalen lørdag eftermiddag på Bornholms Brand Park blev Stefan Lind-Holm den helt store triumfator idet han vandt hele tre sejre. Han indledte med sejr til Billgate for efterfølgende at vinde med Global Tinghøj. Hattricket blev fuldført med Stald Staldbajers Cerosso, der derved vandt årets sjette sejr.

Fra start var det Classic Navy der tog føringen i et opskruet tempo foran Watergate og Cerosso. Det var tidligt klart at kun en galop kunne hindre Cerosso i at vinde. Den holdt sig dog i trav hele vejen hvilket betød en sikker sejr foran Call Annbirchador og Watergate.

Som ventet var Jetset Onion den stærkeste i løbet til minde om Bornholms Tidende mangeårige travskribent Thor Kristoffersen.

Fra start var det Reduc der sikrede sig spidsen, men den overlod snart denne position til Sarah B J. Denne fik snart en kedelig overfrakke i form af Jetset Onion der så ud til at have styr over tingene.

I sidste sving fik Jetset marchordre hvilket betød at den trak fra til en sikker sejr foran en godt afsluttende Sabber Klinteby som Michael Kaas Hansen havde givet et perfekt løb. Sarah B J holdt til tredjepladsen.

V5-spillet gav 652 kroner til 138 rækker med fem rigtige på kombinationen: 4-6-5-6-2

V4-spillet gav 130 kroner til 388 rækker med kombinationen: 5-6-2-6.

Dagens samlede omsætning blev: 428.325 kroner, hvoraf de 169.745 kroner var spillet på banen.