Sur gammel morfar i læserbrev: Vores børnebørn tør ikke sejle over til os – tak til Molslinjen
Foto: Berit Hvassum

27. JAN 2019 • 08:30DEBAT • AF IRU BURGEDAHL

Sur gammel morfar i læserbrev: Vores børnebørn tør ikke sejle over til os – tak til Molslinjen

LÆSERBREV
Hermed vil jeg gerne bringe et nyt aspekt ind i sagaen om transporten til og fra Bornholm.

Her til jul havde vi besøg af vore børnebørn samt deres forældre. De ankom med morgenfærgen lørdag den 22. december – en langt fra behagelig tur, som nu har medført, at de, nu da vinterferien nærmer sig, ikke længere tør tage færgen for at komme på besøg: Tak for det!

Vi, deres bedsteforældre, behøver ikke slæbe dem med på stranden og samle sten. Tak for det! En tur på Naturbornholm slipper vi også for. Tak for det! Spille spil og hygge os med de dejlige børnebørn – ja, det slipper vi så også for. Tak for det!

Skulle transportministeren, ministeriet eller for den sags skyld Molslinjen være i tvivl, om Express 1 egner sig til sejlads i Østersøen, behøver der ikke en masse undersøgelser. Spørg da for pokker bare vores børnebørn, alder 10 og 14 år, som har været her utallige gange og aldrig, som i ALDRIG, har været bange for at sejle med Bornholmstrafikken.

Lige en sidste ting hr. transportminister samt Molslinjen. Hvordan får vi den dybe skræk, de har fået for at komme til Bornholm, fjernet? Gode råd modtages med kyshånd. Tak for det.

Ps. Håber ved Gud, vi er de eneste på øen med dette problem! God vinterferie til alle.

En sur gammel morfar,
Iru Burgedahl
Bækken 5, Melsted