Peter Juel og 50 andre er timer forsinket i lufthavnen

24. APR 2019 • 09:12 • AF JAKOB MARSCHNER

Peter Juel og 50 andre er timer forsinket i lufthavnen

Med folketingsmedlem Peter Juel-Jensen (V) i spidsen oplevede 50 bornholmere onsdag morgen, at deres fly til Kastrup klokken 7 blev flyttet til klokken 9.30.

For Peter Juel-Jensen betyder det, at han kun forsinket kan nå frem til den busfuld bornholmere, der i dag skal mødes med ham og Lea Wermelin (S) på Christiansborg. Turen er arrangeret af Bornholms Tidende og ledet af chefredaktør Søren Christensen.

– Så sidder jeg i lufthavnen, min flyver klokken 7 flyttet til klokken 0930 - men en busfuld gæve bornholmere tog færgen klokken 6.30 for at besøge mig på Christiansborg - det må bare ikke ske! fortæller Peter Juel-Jensen på Facebook.

– 50 bornholmere med ærinde på Sjælland efterlades, patienter, pendlere, turister og andre gode folk. En sådan oplevelse sætter Bornholm tilbage, for den ellers meget tilgængelige ø, synes pludselig langt væk! tilføjer han.

Over for TV2 Bornholm fortæller DAT-direktør Jesper Rungholm, at forsinkelsen skyldes en teknisk fejl, fordi DAT fik tilkaldt en pilot, der på grund af flyvninger i går måtte vente nogle timer, før han måtte flyve igen.

– Det er en menneskelig fejl. Og vi beklager selvfølgelig over for de passagerer det berører, at vi ikke har fået dette meldt ud i tide, siger han.

Jesper Rungholm bekræfter dermed et forlydende blandt de forsinkede passagerer.

– Rygterne i lufthavnen siger, at man i god tid har vist, at der var bøvl. Nu skal man ikke lytte til rygter, for jeg har da svært ved at forstå, at man så ikke deler den viden med passagererne, så man kunnet have taget færgen 6.30, skriver Peter Juel-Jensen på Facebook.