Spar penge på telefonregningen

SPONSERET AF IHERO.DK

Spar penge på telefonregningen

I dag kan telefonen være en dyr fornøjelse, selvom den er uundværlig i den travle hverdag. Med de mange nye modeller på markedet, kan det være svært at følge med og samtidig finde et godt abonnement til den rigtige pris. Vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du forlænger din telefons levetid. Samtidig kigger vi nærmere på, hvordan du kan spare penge på din telefonregning, så du ikke betaler for meget hver måned.

Tænk dig altid om en ekstra gang
Du kan skifte telefon flere gange årligt, hvis du gerne vil have den sidste nye model, og det er altså en dyr fornøjelse. Derfor skal du først og fremmest have en regel, der siger, at du tænker tanken til ende flere gange, inden du tager en beslutning. For når det kommer til telefoner, så behøver du ikke altid den nyeste. Faktisk kan det være smart at bruge den gamle telefon i flere år og så købe den nyeste telefon herefter. Så tænk dig altid grundigt om, inden du tager en beslutning.

Reparation
Har du allerede en god telefon, men er den gået i stykker eller trænger til at få skruet alt fast igen? Så kan det være en god mulighed at sende den til reparation i stedet for at købe en helt ny. Hos iHero.dk kan du nemt og hurtigt få hjælp til de skader, som du har lavet på din telefon.

Denne løsning er langt billigere end at købe en ny telefon. Samtidig får du telefonens nuværende værdi til at stige, og det kan betyde flere penge til dig, hvis du vælger at bytte din nuværende telefon til en helt ny. Der findes flere steder, hvor det er muligt at få en ny telefon, og hvor din gamle telefon tages med som en del af betalingen.

Køb brugt
Vil du alligevel gerne have lov til at udskifte telefonen jævnligt, så kan det være en god mulighed at købe telefonen brugt. Selvom mange nye modeller først lige er kommet på markedet, så vil der hurtigt opstå gode muligheder for at købe dem brugt. Det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med telefonens stand i forhold til andet end kosmetiske ridser, der ofte vil forekomme.

Tjek dit abonnement
Gør det til en vane, at du hvert år tjekker dit abonnement igennem. Der kommer hele tiden nye tilbud inden for telefonabonnementer, og derfor kan der være mange penge at spare, hvis du tjekker dit abonnement jævnligt. Du kan også tage en snak med din nuværende udbyder og høre, om de kan matche deres konkurrenters tilbud.