SPONSORERET AF FORENINGEN GYMNASTIKGÅRDEN

Et liv i showbizz: Lars Godbersen og Flying Superkids


Er du nysgerrig på, hvordan et liv i showbizz ser ud? I så fald kan du lære meget af Lars Godbersen, som er født ind i det efterhånden verdenskendte Flying Superkids, som blev stiftet af hans forældre. Lars Godbersen har sågar selv været en Flying Superkid i 11 år.

I dag er han cirkusdirektøren for biksen, og det har han været siden, hans far gik på pension i 2007. Lars vil kunne fortælle om, hvordan en ledertitel ikke blot lander i skødet på dig, selvom det ligger i kortene, at du skal overtage et firma fra din far.

At opnå en ledertitel i dette fag kræver årelang mesterlære, og det har Lars Godbersen fået. Først skulle han dog indse, at han ikke skulle gymnasiets eller nogen anden boglig vej.

Det kan du nå med årelang mesterlære
Selvom du bliver født ind i showbizz, er det ikke ensbetydende med, at du skal bruge dit liv der. Det blev dog tilfældet for Lars Godbersen. Han valgte at tage på gymnasiet, som så mange andre, men der skulle kun gå tre måneder, før han indså, at en boglig uddannelse ikke var noget for ham.

I stedet gik han i 12 års mesterlære hos sin far i Flying Superkids. Og det skulle vise sig at være en rigtig god idé. I dag rejser Lars Godbersen verden rundt med de flyvende gymnaster. Han arbejder med motivation, disciplin, ledelse og pædagogik på daglig basis, og han har årelang erfaring med sig i bagagen.

Den erfaring deler han gerne ud af. Så er du underviser, forælder, skoleleder eller noget helt fjerde, kan du få gavn af hans sprudlende pointer.

Et foredrag om motivation, disciplin, ledelse og pædagogik
Har du lyst til at blive klogere på, hvordan du får en flok unge gymnaster i mange forskellige aldre til at levere underholdning i verdensklasse? Dette samtidig med, at de ofte er væk fra deres familier, og også skal slås med mange forskellige udfordringer set fra børns øjne.

Lars Godbersen har ikke en endelig opskrift, men han øser ud af årelang erfaring under sine foredrag. Bliv klogere på, hvordan du motiverer, disciplinerer og leder børn til toppræstationer. Bliv også klogere på, hvordan roller som leder, reservefar, konferencier, buschauffør og vicevært sagtens kan gå hånd i hånd.

De udbytterige anekdoter bliver fortalt med både humoristiske og alvorlige undertoner, og som gæst får du fuld valuta for dine penge ved et af Lars Godbersens foredrag.